Sminkebord.dk: Find blandt 7998 Produkter | 26 Kategorier | 170 Brands | 172 Forhandlere

Sådan får du ordentligt belysning ved sminkebordet - 3 tips til at vælge den rigtige lampe

Det er vigtigt, at du bruger det rigtige lys, når du lægger makeup, men hvordan vælger man lige den rigtige belysning til sminkebordet? I denne artikel giver vi svaret på hvorfor belysning er vigtigt, når man lægger makeup, og hvordan du kan vælge det helt rigtige lys.

Derfor er det vigtigt med den rigtige belysning

Den rigtige belysning kan virkelig gøre meget for din makeup-applikation. Det er nemlig ikke nemt at finde ud af, hvordan man ser ud i naturligt lys, hvis man har dårlig belysning i hjemmet. Hvis du ikke har den rigtige lampe ved sminkebordet, kan din makeup ende med at se helt forkert ud, og du vil ikke kunne gøre meget ved det, hvis du allerede har forladt hjemmet.

Andre tips til at tjekke makeuppen

Det er ikke kun belysningen, som kan snyde dig, når det kommer til makeuppen. Derfor kan du også lige gøre disse ting, inden du forlader huset.

3 tips til at vælge den rigtige belysning til sminkebordet

Som nævnt, så er belysningen rigtig vigtig. Med god belysning vil du nemlig være mere klar over, hvordan din makeup egentlig sidder, og dermed undgå ting som: Derudover, så er det også rart at kunne føle sig sikker på, at du ved nøjagtigt, hvordan du ser ud, når du går ud ad hoveddøren. Nedenfor kan du læse de 3 tips, som vil hjælpe dig med at vælge den helt rigtige lampe til dit sminkebord.

Tjek rummets naturlige lys

Det første du skal vurdere, før du køber en ny lampe, er hvor godt det naturlige lys er i det rum, du lægger makeup i. Det kan nemlig være en stor fordel, hvis du får masser af naturligt lys. I dette tilfælde behøver du kun at købe en lampe, som skal virke godt om aften og/eller natten. Det naturlige lys er din bedste ven, når det kommer til at lægge naturlig makeup, og derfor er det en god ide at placere sit sminkebord tæt på et vindue. Du skal dog stadig anskaffe dig god belysning til, når du skal lægge makeup om aften og/eller natten.

Vælg den rigtige type lys

For at kunne købe den rigtige belysning, skal du vælge hvilken type belysning du søger og mangler i rummet. Der anses at være 4 forskellige typer belysninger: Der er altså mange former for belysning, men det er helt klart direkte og koncentreret lys, der er bedst, når det kommer til at lægge makeup. Denne form for belysning kan du ofte finde i bordlamper, som har en justerbar skærm. Dette lys vil gøre det nemt for dig at se alle dele af dit ansigt, og hvis makeuppen kan se godt ud i dette lys, så vil den se godt ud i alle belysninger.

Sørg for, at du køber den rigtige pære

Sidst men ikke mindst, så skal du også vælge den rigtige pære til at sætte i lampen. Her anbefaler vi, at du vælger en pære i forbindelse med den lampe, du også er interesseret i.
Indholdsfortegnelse
Til Top