Du er landet på Sminkebord.dk, det helt rigtige sted at finde læbestift. Vi har udvalgt de 5 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 5 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle læbestift tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Lovense Exomoon Mini Læbestift Vibrator – Flere farver

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Sinful.dk.

Her kan “Lovense Exomoon Mini Læbestift Vibrator – Flere farver” fås til 799,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Tag gode vibrationer med dig på farten med Exomoon, en diskret, lille læbestift vibrator fra Lovense.
Det søde design gemmer på en bred vifte af pirrende vibrationer. Uanset om du er i humør til offentlig leg eller bare vil have en summende lille ven med…

Se hos Sinful.dk ❯❯

2: Screaming O My Secret Læbestift Vibrator – Pink

 • Dagens pris: 129,- kr.
 • Fundet hos Sinful.dk
 • Farve: Pink

Anden anbefaling har vi fundet hos Sinful.dk, hvor du kan købe Screaming O My Secret Læbestift Vibrator – Pink til kun 129,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Ja, skindet kan bedrage! Bag det uskyldige læbestift design gemmer der sig en lille vibrator, perfekt til at have med i håndtasken, når du er på farten. Vibratoren har et diskret design, som vil pynte i din make-up taske.
Den har omtrent samme størrelse…

Se hos Sinful.dk ❯❯

3: Pink Lipstick Hot and Harnessed BH og G-streng Sæt – Sort – S/M

 • Dagens pris: 299,- kr.
 • Fundet hos Sinful.dk
 • Farver: Pink, Sort

Næste anbefaling er “Pink Lipstick Hot and Harnessed BH og G-streng Sæt – Sort – S/M”.

Dagens bedste tilbud på “Pink Lipstick Hot and Harnessed BH og G-streng Sæt – Sort – S/M” har vi fundet hos Sinful.dk hvor prisen lige nu er 299,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Dette rå og fængslende lingeri sæt fra Pink Lipstick er til dig, der vil markere din krop og din personlighed.
Pink Lipstick designer frækt, stilsikkert og råt lingeri til den selvbevidste kvinde, og dette sæt er bestemt heller ingen undtagelse i deres ko…

Se hos Sinful.dk ❯❯

4: Pink Lipstick Blonde BH Sæt – Sort – M/L

 • Dagens pris: 299,- kr.
 • Fundet hos Sinful.dk
 • Farver: Sort, Pink

Produkt nummer 4 på vores “læbestift-liste” er Pink Lipstick Blonde BH Sæt – Sort – M/L som du lige nu kan købe for 299,- hos Sinful.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Dette super frække og forførende BH-sæt fra Pink Lipstick er til dig, der er vovet og ikke har noget imod at være i centrum. Dette sæt er det ultimative til kvinden, der ved hvad, hun vil have. BH’en er en bøjle-model konstrueret af et højt midters…

Se hos Sinful.dk ❯❯

5: CalExotics Bad Bitch Lipstick Vibrator – Guld

 • Dagens pris: 229,- kr.
 • Fundet hos Sinful.dk
 • Farve: Guld

Sidste produkt på vores liste er CalExotics Bad Bitch Lipstick Vibrator – Guld som vi har fundet til 229,- hos Sinful.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Lad dig ikke narre af ydret på denne uskyldige Bad Bitch Lipstick Vibrator.
Bag det uskyldige design gemmer sig en lille vibrator med en kraftfuld motor. Den 7,5 cm vibrator har en perfekt størrelse og et diskret design ideelt til at have med på farten….

Se hos Sinful.dk ❯❯

Flere produkter.

De 5 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste læbestift i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse læbestift:

Dyreste Læbestift på listen er Huawei FreeBuds Lipstick – Red fra Proshop.dk med en pris på 1999.00. Billigste udvalgte Læbestift er Makeup Revolution Atomic Lipstick Make Me Tonight som du kan købe for 12.50 hos PrisPresseren. Forskellen på de to priser er 1986.5 kr.
Ovenstående Læbestift data og priser er hentet fra 21 butikker (Sinful.dk, HairOutlet, SMRS.dk, Helsebixen.dk, Din6shop.dk, NiceHair.dk, Satana.dk, Minta.dk, Ovellie, Nicehands.dk, Proshop.dk, Økofamilien, BabyGear.dk, Schack og Thorsted, Med24, PrisPresseren, Performancegear.dk, Bazta.com, Well.dk, MiniJacobi.dk, BalderClothes.com). Alle Læbestift tilbud er opdateret i dag 28-11-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Læbestift guides:

Fandt du ikke det rigtige Læbestift blandt de 5 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Læbestift: