Du er landet på Sminkebord.dk, det helt rigtige sted at finde læbestift. Vi har udvalgt de 5 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 5 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle læbestift tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Lust Lipstick

  • Dagens pris: 179,- kr.
  • Fundet hos Mshop.dk

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Mshop.dk.

Her kan “Lust Lipstick” fås til 179,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Hvad gør Lust Lipstick vibrator speciel? Lust Lipstick Vibrator bliver din nye favorit i makeup-tasken! Designet som en læbestift, så du diskret kan tage din vibrator med overalt.
Ingen vil mistanke om, at dette er andet end en almindelig læbestift.
Drej…

Se hos Mshop.dk ❯❯

2: Bad Bitch Lipstick Vibrator

  • Dagens pris: 239,- kr.
  • Fundet hos Mshop.dk

Anden anbefaling har vi fundet hos Mshop.dk, hvor du kan købe Bad Bitch Lipstick Vibrator til kun 239,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Hvad gør Bad Bitch Lipstick Vibrator speciel? Bad Bitch Lipstick Vibrator vil være din mest sexede favorit i makeup-tasken! Denne skinnende guld læbestift har 10 vibrationsfunktioner, er i kropssikker lilla silikone og har en stille motor.
Det er den perf…

Se hos Mshop.dk ❯❯

3: Hot Lipstick Vibrator

  • Dagens pris: 289,- kr.
  • Fundet hos Mshop.dk

Næste anbefaling er “Hot Lipstick Vibrator”.

Dagens bedste tilbud på “Hot Lipstick Vibrator” har vi fundet hos Mshop.dk hvor prisen lige nu er 289,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Hvad gør den speciel? Hot Lipstick Vibrator kommer til at blive din nye favorit i make-up pungen! Én af vores mest diskrete vibratorer i en skøn indpakning – perfekt også som rejsemakker.
Vibratoren har 10 vibartionsintensiteter, er genopladelig og frems…

Se hos Mshop.dk ❯❯

4: Screaming O My Secret Læbestift Vibrator – Pink

Produkt nummer 4 på vores “læbestift-liste” er Screaming O My Secret Læbestift Vibrator – Pink som du lige nu kan købe for 129,- hos Sinful.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Ja, skindet kan bedrage! Bag det uskyldige læbestift design gemmer der sig en lille vibrator, perfekt til at have med i håndtasken, når du er på farten. Vibratoren har et diskret design, som vil pynte i din make-up taske.
Den har omtrent samme størrelse…

Se hos Sinful.dk ❯❯

5: CalExotics Bad Bitch Lipstick Vibrator – Guld

Sidste produkt på vores liste er CalExotics Bad Bitch Lipstick Vibrator – Guld som vi har fundet til 199,- hos Sinful.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Lad dig ikke narre af ydret på denne uskyldige Bad Bitch Lipstick Vibrator.
Bag det uskyldige design gemmer sig en lille vibrator med en kraftfuld motor. Den 7,5 cm vibrator har en perfekt størrelse og et diskret design ideelt til at have med på farten….

Se hos Sinful.dk ❯❯

Flere produkter.

De 5 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste læbestift i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse læbestift:

Dyreste Læbestift på listen er Kure Bazaar Læbestift September Mat fra Skinsense med en pris på 360.00. Billigste udvalgte Læbestift er Makeup Revolution Atomic Lipstick Make Me Tonight som du kan købe for 12.50 hos PanzerScreen.dk. Forskellen på de to priser er 347.5 kr. – de 5 Læbestift vi har fundet koster i gennemsnit 7500.99 kr.
Ovenstående Læbestift data og priser er hentet fra 12 butikker (Mshop.dk, Sinful.dk, Helsebixen.dk, Well.dk, NiceHair.dk, Med24, PanzerScreen.dk, PrisPresseren, Helsam, Skinsense, altlingeri, Superprice.dk). Alle Læbestift tilbud er opdateret i dag 11-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Læbestift guides:

Fandt du ikke det rigtige Læbestift blandt de 5 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Læbestift: