Sminkebord.dk: Find blandt 7998 Produkter | 26 Kategorier | 170 Brands | 172 Forhandlere

Bedste Sminkebord til børn: Se top 9

(Opdateret september 2023)

Du er landet på Sminkebord.dk, det helt rigtige sted at finde sminkebord til børn. Vi har udvalgt de 9 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb!

Indholdsfortegnelse

  Top 9 sminkebord til børn

  De 9 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

  ✅ Aktuelle tilbud på sminkebord til børn | ✅ Sminkebord til børn-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

  Detaljeret gennemgang af de 9 bedste sminkebord til børn

  Her kan du se hele vores liste over de bedste sminkebord til børn som du kan finde lige nu.

  1: Jakks Encanto - Isabela Fashion Doll & Flower Vanity

  Hvorfor vælge Jakks Encanto - Isabela Fashion Doll & Flower Vanity?

  Forkæl og leg med Isabela Madrigal fra Disneys Encanto med denne Isabela Doll and Vanity! Isabela kommer iført sit karakteristiske outfit og tilbehør! Isabelas sminkebord og nips er designet til at matche hendes magiske lyserøde blomstrede soveværelse fra

  2: Jakks Disney Frozen 2 - Elsa Enchanted Ice Vanity

  Hvorfor vælge Jakks Disney Frozen 2 - Elsa Enchanted Ice Vanity?

  Hyld historien om Elsa med Disney Frozen 2 Elsa's Enchanted Ice Vanity! Gør dig klar til at udforske Elsas verden med denne fortryllende kosmetik bord, der er inspireret af Elsas iskræfter fra filmen. Åbn kosmetik bordet låger, og se Arendelles slot

  3: Barbie Extra Playset

  Hvorfor vælge Barbie Extra Playset?

  Pump stilen op i dette forfængselsinspirerede legesæt med et fungerende spejl og lys! Det er det perfekte sted til at give ekstraordinært udseende liv. Fortæl endeløse modehistorier med mere end 45 dele - en eksklusiv Barbie Extra-dukke, et rullende tøjst

  4: L.O.L. Surprise Beauty Booth Playset with Her Majesty

  Hvorfor vælge L.O.L. Surprise Beauty Booth Playset with Her Majesty?

  OMG! Se lige det nye, fantastiske legesæt! LOL Surprise Beauty Booth Playset kommer med 8 overraskelser og en eksklusiv dukke.Mød Her Majesty, hun er Nia Regals søster og en fanfavorit B.B., der bringer glamour i glamourøs. Er du klar til at tilføje en ko

  5: Djeco Role Play Sminkebord Flora

  Hvorfor vælge Djeco Role Play Sminkebord Flora?

  Super fint lille sminkebord til pigerne. Der medfølger flere forskellige dele til bordet, blandt andet en børste, læbestift og neglelak. Pigerne kommer til at være så fine. Fra 4 år 41 x 29 cm

  6: Sminkebord Med Spejl Til Børn

  Sminkebord Med Spejl Til Børn

  Hvorfor vælge Sminkebord Med Spejl Til Børn?

  Dette fine sminkebord indeholder hele 19 dele, så dit barn kan smukkesere sig på lige de måder hun ønsker det. Der er to låger til at opbevare hemmelige ting, og derudover medfølger der både...

  7: small foot Sminkebord Retro med Spejl

  small foot Sminkebord Retro med Spejl

  Hvorfor vælge small foot Sminkebord Retro med Spejl?

  8: small foot Sminkebord med Spejl

  small foot Sminkebord med Spejl

  Hvorfor vælge small foot Sminkebord med Spejl?

  9: small foot Sminkebord, Sløjfe

  small foot Sminkebord, Sløjfe

  Hvorfor vælge small foot Sminkebord, Sløjfe?

  Sminkebord til børn fra udvalgte mærker

  På vores liste her har vi samlet de bedste sminkebord til børn på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige sminkebord til børn til dine behov:

  4 gode grunde til at dine børn kommer til at elske et sminkebord til børn

  Mange børn er interesserede i makeup. Det vækker en naturlig interesse i dem. Mange forældre prøver at undgå, at deres børn begynder at bruge makeup i en for tidlig alder, men ved at undertrykke deres interesse, så vil dine børn i stedet gå bag om ryggen på dig, og de vil tro, at der er noget forkert i at prøve sig frem og eksperimentere med forskellige måder at udtrykke sig selv på.

  Derfor giver det altså god mening at lade børnene bruge deres helt eget sminkebord, hvis du viser interesse for makeuppen.

  Hvis du vil have flere gode grund til, hvorfor du bør give din børn et sminkebord, så kan du læse mere her, hvor vi gennemgår netop dette.

  Et sminkebord til børn giver maksimal underholdningsværdi

  Mange af os voksede op med en stor fascination for makeup. Det er nemlig både spændende og sjovt at kunne farve ansigtet med de forskellige pulvere og ændre farven på læberne med en stift - hvorfor skulle dine børn ikke også synes, at det er sjovt?

  Børn har en tendens til at elske at male sig selv i ansigtet, og der er ingen grund til, at de ikke skal have lov til det. Giv dem deres helt eget sminkebord og se glæden sprede sig i ansigtet på dem, når de sidder og leger med de forskellige ting, der følger med.

  Du undgår, at dine børn piller ved din makeup

  Nogle forældre er ligeglade med, at deres børn piller ved deres makeup. Andre forældre er meget opsatte på at beholde den for sig selv, så de er sikre på, at den ikke går i stykker.

  Hvis du hører til den sidstnævnte gruppe, så kan du med fordel give dine børn deres egen sminkebord. Børn lærer trods alt fra deres forældre, og hvis du går meget med makeup, så vil de også få en interesse for det. Lad dem udforske makeup med deres egne ting, så du kan have dine for dig selv. På den måde er du sikker på, at du altid har et intakt pudder til den næste dag.

  Et sminkebord lader dine børn bruge deres kreativitet

  Makeup er ligesom at male eller at tegne - bare i sit eget ansigt. Derfor er der ikke nogen grund til, at barnet ikke bør få lov til at udfolde sig kreativt på denne måde.

  Børn forstår ikke, hvorfor voksne går med makeup, og når de leger med makeup, så handler det altså ikke om at skjule deres ”fejl”. Det handler i meget højere grad om at prøve sig frem og se, hvad de forskellige ting gør, og hvordan de kan skabe noget pænt.

  Det er altså præcis ligesom når de sætter sig ned og tegner. Det er en kreativ udfoldelse og ikke andet.

  Det kan blive en stor del af deres liv senere hen

  Makeup er ikke noget, der udelukkende er en hobby længere. Og hvis dit barn viser interesse for makeuppen, så kan du med fordel lade dem øve sig så meget, som de overhovedet har lyst ti. Makeup er nemlig noget, som de kan få stor glæde af senere i livet, og det kan faktisk lægge til grund for deres karriere.

  På præcis sammen måde som mange børn, der tegner og maler i deres barndom nogle gange ender op som kunstnere, kan et barn, der elsker at lege med makeup altså ende op på samme måde.

  Indholdsfortegnelse
  Til Top