Bedste Sminkebord til børn: Se top 12 (opdateret maj 2022)

Sminkebord.dk » Alle guides » Sminkebord til børn

Du er landet på Sminkebord.dk, det helt rigtige sted at finde sminkebord til børn. Vi har udvalgt de 12 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 12 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle sminkebord til børn tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Billede af Barbie Extra Sminkebord m. Dukke

2: Barbie Extra Sminkebord m. Dukke

Tilbud: Kun 799.00 639.00 hos Eurotoys. Spar 160 kr. / 20 %

Barbie® Extra Dukke skaber sej mode med lyse farver, der har et stærkt budskab. Hver Barbie® dukke har sin egen unikke stil, der er legenede og det er extra. Nu kan din Barbie® dukke blive klar til hvad som helst ved dette extra sminkebord…. læs mere hos Eurotoys >>

Billede af Frost Sminkebord - Lyseblå

3: Frost Sminkebord – Lyseblå

Tilbud: Kun 519.00 467.00 hos Coop.dk. Spar 52 kr. / 10 %

Føl dig som en rigtig prinsesse med dette lyseblå sminkebord! Du har nu mulighed for at få dette flotte og udsmykket sminkebord med frost tema. Gør dig klar i selskab med din yndlings prinsesser… læs mere hos Coop.dk >>

Billede af Sminkebord Med Spejl Til Børn

4: Sminkebord Med Spejl Til Børn

Bedste pris: 159.95 hos GUCCA.dk

Dette fine sminkebord indeholder hele 19 dele, så dit barn kan smukkesere sig på lige de måder hun ønsker det. Der er to låger til at opbevare hemmelige ting, og derudover medfølger der både… læs mere hos GUCCA.dk >>

Dagens priser og tilbud, opdateret 18. maj:

Billede af Step2 Sminkebord

6: Step2 Sminkebord

Bedste pris: 1399.00 hos Eurotoys

Flot sminke bord hvor du kan sidde og gøre dig klar til fest. Skammel inklusiv…. læs mere hos Eurotoys >>

Dagens priser og tilbud, opdateret 18. maj:

Billede af Frost 2 Sminkebord med Skammel

8: Frost 2 Sminkebord med Skammel

Bedste pris: 649.00 hos Eurotoys

Gør dig klar til festligheder ved dette Disney Frost 2 Sminkebord med Skammel. Mens du gør dig klar har du Elsa, Anne og Olaf som selskab ved det hjerteformede spejl. Sminkebordet har den perfekte størrelse til småbørn med overflader, der er lette at tørr… læs mere hos Eurotoys >>

Dagens priser og tilbud, opdateret 18. maj:

Billede af Frost - Sminkebord Med Musik Og Tilbehør - Blå

10: Frost – Sminkebord Med Musik Og Tilbehør – Blå

Bedste pris: 659.95 hos GUCCA.dk

Gør dig klar, som en rigtig prinsesse, med dette flotte sminkebord! Sminkebordet er inspireret af Elsas iskræfter fra filmen Frost. Bordet er i lyseblå farver og udsmykket med forskellige pyntende… læs mere hos GUCCA.dk >>

Billede af Disney Frost 2 - Elsas Fortryllende Is Sminkebord

11: Disney Frost 2 – Elsas Fortryllende Is Sminkebord

Bedste pris: 646.00 hos Coolshop.dk

Hyld historien om Elsa med Disney Frozen 2 Elsa's Enchanted Ice Vanity! Gør dig klar til at udforske Elsas verden med denne fortryllende kosmetik bord, der er inspireret af Elsas iskræfter fra filmen. Åbn kosmetik bordet låger, og se Arendelles s… læs mere hos Coolshop.dk >>

Billede af Sminkebord M/skammel Fra Le Toy Van

12: Sminkebord M/skammel Fra Le Toy Van

Bedste pris: 1299.00 hos Stokværk

Makeup Bord i Vintage Stil Med Ovalt, Viktoriansk Inspireret Spejl. Bordet Er i 2 Etager Med Opbevaringsskuffer.Smukke Trædrejede Ben Og Matchende Stol.Hvidt Med Detaljer Af Naturligt Træ.Passer Til Børn i Alderen 3-6 År.Maksimal Belastning 50 Kg.Voksenmo… læs mere hos Stokværk >>

Dyreste Sminkebord til børn på listen er Step2 Sminkebord fra Eurotoys med en pris på 1399.00. Billigste udvalgte Sminkebord til børn er Sminkebord Med Spejl Til Børn som du kan købe for 159.95 hos GUCCA.dk. Forskellen på de to priser er 1239.05 kr. – de 12 Sminkebord til børn vi har fundet koster i gennemsnit 624.65 kr.
Ovenstående Sminkebord til børn data og priser er hentet fra 10 butikker (Plusshop.dk, Eurotoys, Coop.dk, GUCCA.dk, Kids world, Kids world.dk, Babysam.dk, Coolshop.dk, Proshop.dk, Stokværk). Alle Sminkebord til børn tilbud er opdateret i dag 18-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Sminkebord til børn guides:

Fandt du ikke det rigtige Sminkebord til børn blandt de 12 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Sminkebord til børn:

4 gode grunde til at dine børn kommer til at elske et sminkebord til børn

Mange børn er interesserede i makeup. Det vækker en naturlig interesse i dem. Mange forældre prøver at undgå, at deres børn begynder at bruge makeup i en for tidlig alder, men ved at undertrykke deres interesse, så vil dine børn i stedet gå bag om ryggen på dig, og de vil tro, at der er noget forkert i at prøve sig frem og eksperimentere med forskellige måder at udtrykke sig selv på.

Derfor giver det altså god mening at lade børnene bruge deres helt eget sminkebord, hvis du viser interesse for makeuppen.

Hvis du vil have flere gode grund til, hvorfor du bør give din børn et sminkebord, så kan du læse mere her, hvor vi gennemgår netop dette.

Et sminkebord til børn giver maksimal underholdningsværdi

Mange af os voksede op med en stor fascination for makeup. Det er nemlig både spændende og sjovt at kunne farve ansigtet med de forskellige pulvere og ændre farven på læberne med en stift – hvorfor skulle dine børn ikke også synes, at det er sjovt?

Børn har en tendens til at elske at male sig selv i ansigtet, og der er ingen grund til, at de ikke skal have lov til det. Giv dem deres helt eget sminkebord og se glæden sprede sig i ansigtet på dem, når de sidder og leger med de forskellige ting, der følger med.

Du undgår, at dine børn piller ved din makeup

Nogle forældre er ligeglade med, at deres børn piller ved deres makeup. Andre forældre er meget opsatte på at beholde den for sig selv, så de er sikre på, at den ikke går i stykker.

Hvis du hører til den sidstnævnte gruppe, så kan du med fordel give dine børn deres egen sminkebord. Børn lærer trods alt fra deres forældre, og hvis du går meget med makeup, så vil de også få en interesse for det. Lad dem udforske makeup med deres egne ting, så du kan have dine for dig selv. På den måde er du sikker på, at du altid har et intakt pudder til den næste dag.

Et sminkebord lader dine børn bruge deres kreativitet

Makeup er ligesom at male eller at tegne – bare i sit eget ansigt. Derfor er der ikke nogen grund til, at barnet ikke bør få lov til at udfolde sig kreativt på denne måde.

Børn forstår ikke, hvorfor voksne går med makeup, og når de leger med makeup, så handler det altså ikke om at skjule deres ”fejl”. Det handler i meget højere grad om at prøve sig frem og se, hvad de forskellige ting gør, og hvordan de kan skabe noget pænt.

Det er altså præcis ligesom når de sætter sig ned og tegner. Det er en kreativ udfoldelse og ikke andet.

Det kan blive en stor del af deres liv senere hen

Makeup er ikke noget, der udelukkende er en hobby længere. Og hvis dit barn viser interesse for makeuppen, så kan du med fordel lade dem øve sig så meget, som de overhovedet har lyst ti. Makeup er nemlig noget, som de kan få stor glæde af senere i livet, og det kan faktisk lægge til grund for deres karriere.

På præcis sammen måde som mange børn, der tegner og maler i deres barndom nogle gange ender op som kunstnere, kan et barn, der elsker at lege med makeup altså ende op på samme måde.

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Sminkebord.dk