Du er landet på Sminkebord.dk, det helt rigtige sted at finde sminkebord til børn. Vi har udvalgt de 8 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 8 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle sminkebord til børn tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Barbie Extra Dukke – Legesæt Med Sminkebord

 • Dagens pris: 556,- kr.
 • Fundet hos Coolshop.dk
 • Franchise: Barbie

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Coolshop.dk.

Her kan “Barbie Extra Dukke – Legesæt Med Sminkebord” fås til 556,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Fyr op for stilen i dette forfængeligheds legesæt med et fungerende spejl og lys! Det er det perfekte sted til at skabe det ekstraordinære udseende.
Fortæl endeløse modehistorier med mere end 45…

Se hos Coolshop.dk ❯❯

2: Frost 2 Sminkebord Med Musik Og Magisk Lys – Elsa

 • Dagens pris: 646,- kr.
 • Fundet hos Coolshop.dk
 • Franchise: Frost

Anden anbefaling har vi fundet hos Coolshop.dk, hvor du kan købe Frost 2 Sminkebord Med Musik Og Magisk Lys – Elsa til kun 646,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Hyld historien om Elsa med Disney Frozen 2 Elsa's Enchanted Ice Vanity! Gør dig klar til at udforske Elsas verden med denne fortryllende kosmetik bord, der er inspireret af Elsas iskræfter fra filmen.
Åbn kosmetik bordet låger, og se Arendelles s…

Se hos Coolshop.dk ❯❯

3: Sminkebord M/skammel Fra Le Toy Van

 • Dagens pris: 1299,- kr.
 • Fundet hos Stokværk
 • Mærke: Le Toy Van

Næste anbefaling er “Sminkebord M/skammel Fra Le Toy Van”.

Dagens bedste tilbud på “Sminkebord M/skammel Fra Le Toy Van” har vi fundet hos Stokværk hvor prisen lige nu er 1299,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Makeup Bord i Vintage Stil Med Ovalt, Viktoriansk Inspireret Spejl. Bordet Er i 2 Etager Med Opbevaringsskuffer.Smukke Trædrejede Ben Og Matchende Stol.Hvidt Med Detaljer Af Naturligt Træ.Passer Til Børn i Alderen 3-6 År.Maksimal Belastning 50 Kg.Voksenmo…

Se hos Stokværk ❯❯

4: Oxybul Sminkebord I Lys Træ

 • Dagens pris: 221,97 kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 369.95, nu kun 221,97.
  Du sparer 147 kr. / 40 %
 • Fundet hos Babysam.dk

Produkt nummer 4 på vores “sminkebord til børn-liste” er Oxybul Sminkebord I Lys Træ som du lige nu kan købe for 221,97 hos Babysam.dk

Se hos Babysam.dk ❯❯

5: Barbie Extra Sminkebord m. Dukke

 • Dagens pris: 639,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 799.00, nu kun 639,-.
  Du sparer 160 kr. / 20 %
 • Fundet hos Eurotoys
 • Franchise: Barbie

Forhandlerens beskrivelse:
Barbie® Extra Dukke skaber sej mode med lyse farver, der har et stærkt budskab.
Hver Barbie® dukke har sin egen unikke stil, der er legenede og det er extra.
Nu kan din Barbie® dukke blive klar til hvad som helst ved dette extra sminkebord….

Se hos Eurotoys ❯❯

6: Step2 Sminkebord

 • Dagens pris: 1399,- kr.
 • Fundet hos Eurotoys

Forhandlerens beskrivelse:
Flot sminke bord hvor du kan sidde og gøre dig klar til fest.
Skammel inklusiv….

Se hos Eurotoys ❯❯

7: Honeybake Sminkebord med Stol

 • Dagens pris: 1399,- kr.
 • Fundet hos Eurotoys

Forhandlerens beskrivelse:
Makeup bord i vintage stil med ovalt, victoriansk inspireret spejl. Bordet er i 2 etager med opbevaringsskuffer.Smukke trædrejede ben og matchende stol.Hvidt med detaljer af naturligt træ.Passer til børn i alderen 3-6 år.Maksimal belastning 50 kg….

Se hos Eurotoys ❯❯

8: Frost 2 Sminkebord med Skammel

 • Dagens pris: 649,- kr.
 • Fundet hos Eurotoys
 • Franchise: Frost

Sidste produkt på vores liste er Frost 2 Sminkebord med Skammel som vi har fundet til 649,- hos Eurotoys.

Forhandlerens beskrivelse:
Gør dig klar til festligheder ved dette Disney Frost 2 Sminkebord med Skammel. Mens du gør dig klar har du Elsa, Anne og Olaf som selskab ved det hjerteformede spejl. Sminkebordet har den perfekte størrelse til småbørn med overflader, der er lette at tørr…

Se hos Eurotoys ❯❯

Flere produkter.

De 8 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste sminkebord til børn i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse sminkebord til børn:

Dyreste Sminkebord til børn på listen er Step2 Sminkebord fra Eurotoys med en pris på 1399.00. Billigste udvalgte Sminkebord til børn er Sminkebord Med Spejl Til Børn som du kan købe for 139.95 hos Gucca.dk. Forskellen på de to priser er 1259.05 kr. – de 8 Sminkebord til børn vi har fundet koster i gennemsnit 1055.86 kr.
Ovenstående Sminkebord til børn data og priser er hentet fra 8 butikker (Coolshop.dk, Gucca.dk, Proshop.dk, Stokværk, Babysam.dk, Eurotoys, Kids-world, Plusshop.dk). Alle Sminkebord til børn tilbud er opdateret i dag 25-06-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Sminkebord til børn guides:

Fandt du ikke det rigtige Sminkebord til børn blandt de 8 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Sminkebord til børn:

4 gode grunde til at dine børn kommer til at elske et sminkebord til børn

Mange børn er interesserede i makeup. Det vækker en naturlig interesse i dem. Mange forældre prøver at undgå, at deres børn begynder at bruge makeup i en for tidlig alder, men ved at undertrykke deres interesse, så vil dine børn i stedet gå bag om ryggen på dig, og de vil tro, at der er noget forkert i at prøve sig frem og eksperimentere med forskellige måder at udtrykke sig selv på.

Derfor giver det altså god mening at lade børnene bruge deres helt eget sminkebord, hvis du viser interesse for makeuppen.

Hvis du vil have flere gode grund til, hvorfor du bør give din børn et sminkebord, så kan du læse mere her, hvor vi gennemgår netop dette.

Et sminkebord til børn giver maksimal underholdningsværdi

Mange af os voksede op med en stor fascination for makeup. Det er nemlig både spændende og sjovt at kunne farve ansigtet med de forskellige pulvere og ændre farven på læberne med en stift – hvorfor skulle dine børn ikke også synes, at det er sjovt?

Børn har en tendens til at elske at male sig selv i ansigtet, og der er ingen grund til, at de ikke skal have lov til det. Giv dem deres helt eget sminkebord og se glæden sprede sig i ansigtet på dem, når de sidder og leger med de forskellige ting, der følger med.

Du undgår, at dine børn piller ved din makeup

Nogle forældre er ligeglade med, at deres børn piller ved deres makeup. Andre forældre er meget opsatte på at beholde den for sig selv, så de er sikre på, at den ikke går i stykker.

Hvis du hører til den sidstnævnte gruppe, så kan du med fordel give dine børn deres egen sminkebord. Børn lærer trods alt fra deres forældre, og hvis du går meget med makeup, så vil de også få en interesse for det. Lad dem udforske makeup med deres egne ting, så du kan have dine for dig selv. På den måde er du sikker på, at du altid har et intakt pudder til den næste dag.

Et sminkebord lader dine børn bruge deres kreativitet

Makeup er ligesom at male eller at tegne – bare i sit eget ansigt. Derfor er der ikke nogen grund til, at barnet ikke bør få lov til at udfolde sig kreativt på denne måde.

Børn forstår ikke, hvorfor voksne går med makeup, og når de leger med makeup, så handler det altså ikke om at skjule deres ”fejl”. Det handler i meget højere grad om at prøve sig frem og se, hvad de forskellige ting gør, og hvordan de kan skabe noget pænt.

Det er altså præcis ligesom når de sætter sig ned og tegner. Det er en kreativ udfoldelse og ikke andet.

Det kan blive en stor del af deres liv senere hen

Makeup er ikke noget, der udelukkende er en hobby længere. Og hvis dit barn viser interesse for makeuppen, så kan du med fordel lade dem øve sig så meget, som de overhovedet har lyst ti. Makeup er nemlig noget, som de kan få stor glæde af senere i livet, og det kan faktisk lægge til grund for deres karriere.

På præcis sammen måde som mange børn, der tegner og maler i deres barndom nogle gange ender op som kunstnere, kan et barn, der elsker at lege med makeup altså ende op på samme måde.