Du er landet på Sminkebord.dk, det helt rigtige sted at finde sminkebord med skammel. Vi har udvalgt de 7 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 7 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle sminkebord med skammel tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Sminkebord / Toiletbord Med 7 Skuffer og skammel

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Lammeuld.dk.

Her kan “Sminkebord / Toiletbord Med 7 Skuffer og skammel” fås til 2599,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Specifikationer: – Farve: Hvid – Materiale: MDF (Medium Density Fibreboard), gummitræ, fyrretræ – Størrelse på forfængelighedstabel: 90 x 40 x 148 cm (L x B x H) – Taburetstørrelse: 40,5 x 30,5 x 46 cm (L x B x H) – Vægt: 23,6 kg – Skamlens max bela…

Se hos Lammeuld.dk ❯❯

2: Moderne sminkebord / make-up bord med skammel, 2-farvet

Anden anbefaling har vi fundet hos Lammeuld.dk, hvor du kan købe Moderne sminkebord / make-up bord med skammel, 2-farvet til kun 1999,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Specifikationer: * Farve: Hvid, naturfarvet * Materialer: MDF (Medium Density Fibreboard), bordben af fyrretræ, ben til skammel er i gummitræ * Størrelse: 90 x 40 x 137,5 cm (L x B x H) * Vægt: 18,8 kg Indhold i pakken: * 1 x Sminkebord…

Se hos Lammeuld.dk ❯❯

3: Sminkebord med dæmpbar LED-lys, spejl og polstret skammel, industrielt look, brun

 • Dagens pris: 2799,- kr.
 • Fundet hos Lammeuld.dk
 • Farve: Brun

Næste anbefaling er “Sminkebord med dæmpbar LED-lys, spejl og polstret skammel, industrielt look, brun”.

Dagens bedste tilbud på “Sminkebord med dæmpbar LED-lys, spejl og polstret skammel, industrielt look, brun” har vi fundet hos Lammeuld.dk hvor prisen lige nu er 2799,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Specifikationer: * Farve: brun, sort * Materiale: Spånplader, stål, glas * Produktstørrelse: 90 x 40 x 145,5 cm (L x B x H) * Produktvægt: 22,5 kg * Statisk belastning af taburet: Max: 150 kg Indhold i pakken: * 1 x Sminkebord * 1 x An…

Se hos Lammeuld.dk ❯❯

4: Sminkebord med skammel, Stort Spejl, Makeupbord, 5 Skuffer, sort

 • Dagens pris: 2599,- kr.
 • Fundet hos Lammeuld.dk
 • Farve: Sort

Produkt nummer 4 på vores “sminkebord med skammel-liste” er Sminkebord med skammel, Stort Spejl, Makeupbord, 5 Skuffer, sort som du lige nu kan købe for 2599,- hos Lammeuld.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Specifikationer: * Farve: Sort * Materiale: MDF (Medium Density Fibreboard), fyrretræ (bordben), gummitræ (skammelben) * Bordstørrelse: 80 x 40 x 137,5 cm (L x B x H) * Taburetstørrelse: 37 x 28 x 45 cm (L x B x H) * Produktvægt: 19 kg Pakk…

Se hos Lammeuld.dk ❯❯

5: Sminkebord med udskæringer, skammel medfølger, hvid

 • Dagens pris: 2599,- kr.
 • Fundet hos Lammeuld.dk
 • Farve: Hvid

Forhandlerens beskrivelse:
Dette elegante sminkebord / make-up bord er fremstillet af MDF og fyrretræ.
Bordet har rigelig med opbevaringsplads og et tredobbelt spejl, så du kan beundre dig selv fra flere vinkler.
Polstret skammel medfølger, så du har et behageligt sted at sidde men…

Se hos Lammeuld.dk ❯❯

6: Sminkebord med skammel, lys og gennemsigtig hærdet glasbordplade, hvid

 • Dagens pris: 2999,- kr.
 • Fundet hos Lammeuld.dk
 • Farver: Gennemsigtig, Hvid

Forhandlerens beskrivelse:
Specifikationer: * Farve: Hvid * Materiale: MDF (medium density fiberboard), fyrretræ, gummitræ, glas * Størrelse på bordet: 90 x 40 x 134 cm (L x B x H) * Størrelse på skammel: 40 x 30 x 46 cm (L x B x H) * Vægt: 20,4 kg.
max * Statisk bela…

Se hos Lammeuld.dk ❯❯

7: Sminkebord incl taburet

Sidste produkt på vores liste er Sminkebord incl taburet som vi har fundet til 1299,- hos Børn i balance.

Forhandlerens beskrivelse:
Yndigt sminkebord med tilhørende taburet i smukt design fra by Astrup.
På bordet er et flot trefløjet spejl og en lille skuffe med greb i form af den lille sommerfugl, som er karakteristisk for netop by Astrup.
I skuffen kan gemmes hårbørste, hårpynt og a…

Se hos Børn i balance ❯❯

Flere produkter.

De 7 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste sminkebord med skammel i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse sminkebord med skammel:

Dyreste Sminkebord med skammel på listen er Sminkebord med skammel, lys og gennemsigtig hærdet glasbordplade, hvid fra Lammeuld.dk med en pris på 2999.00. Billigste udvalgte Sminkebord med skammel er Sminkebord incl taburet som du kan købe for 1299.00 hos Børn i balance. Forskellen på de to priser er 1700 kr.
Ovenstående Sminkebord med skammel data og priser er hentet fra 5 butikker (Lammeuld.dk, Børn i balance, Eurotoys, Designhome.dk, Hjemmets). Alle Sminkebord med skammel tilbud er opdateret i dag 28-11-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Sminkebord med skammel guides:

Fandt du ikke det rigtige Sminkebord med skammel blandt de 7 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Sminkebord med skammel:

Vælg et sminkebord med skammel der matcher – 4 gode grunde til at det er en god ide

Sminkeborde var utroligt populære for nogle årtier tilbage, og det har bestemt fået et comeback de seneste år. Flere og flere vælger at få et sminkebord på værelset, da det giver dem et sted, hvor de kan gøre sig klar om morgenen. Samtidig giver det dem også et sted, hvor de kan opbevare både hudplejeprodukter, produkter til håret og makeup, så det ikke ligger og flyder fremme. Derfor er der altså god grund til at anskaffe sig et sminkebord.

Hvis du allerede går med tanken om at anskaffe dig et sminkebord, så kan du med fordel også overveje at anskaffe dig et sminkebord med tilhørende skammel.

Et sminkebord med en skammel, der matcher, giver et pænt look i soveværelset

Tilbage i tiden var det utroligt populært at købe sminkebordet med en matchende skammel. De to møbler ville typisk have ensartede udskæringer, være fremstillet i samme materialer og farver, og de ville være pyntet med de samme detaljer.

Og det er præcis samme årsag der ligger bag, at du med fordel kan købe en skammel, der matcher dit sminkebord – det skaber nemlig sammenhæng.

Særligt hvis du køber en antik, retro eller vintage model, så vil det fuldende looket, at du har begge dele i sættet.

Højden på bordet og skamlen passer perfekt sammen

I og med sminkebordet og skamlen er skabt af de samme og med tanke på hinanden, så vil der være en god sammenhæng imellem højden på de to. Derfor kan du altså med fordel overveje denne kombination, hvis du vil være sikker på, at du er tilfreds og komfortabel, når du sætter dig foran bordet.

Komfort foran sminkebordet er et absolut must

Selvom du måske ikke tænker, at komforten foran sminkebordet er så vigtigt igen, så er det vigtigt, at du ikke undervurderer det. Det kan nemlig være helt terapeutisk at sidde foran sminkebordet og gøre sig klar om morgenen eller til en aftale.

Hvis du sidder ukomfortabelt, så vil det terapeutiske aspekt dog gå af oplevelsen, og der er endda en chance for, at du ikke vil være fristet til at gå hen og sætte dig, når du skal gøre dig klar. Pludselig er sminkebordet blevet fuldstændig meningsløst, og det er i virkeligheden noget, der bare står og fylder på værelset.

Når komforten er i orden, vil sminkebordet være din bedste ven

Hvis du til gengæld passer sminkebordet og skamlen sammen, så højden er helt perfekt, og du sidder mere komfortabelt end noget andet sted i din lejlighed, så vil sminkebordet blive din nye bedste ven. Det vil være her, du starter din dag – måske lytter du til en podcast, mens du gør dig klar – og det vil være her, du slutter din dag, fjerner din makeup og gør dig klar til at gå i seng med en god og positiv fornemmelse i maven.

Hvis vi starter og slutter vores dag i komfortable og positive omgivelser, så vil vores livsglæde øges væsentligt, og derfor giver det altså god mening at prioritere dette, selvom det måske virker overdrevet at lægge så meget betydning i et sminkebord med matchende skammel – for din egen skyld, gør det alligevel.