Du er landet på Sminkebord.dk, det helt rigtige sted at finde mascara. Vi har udvalgt de 6 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 6 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle mascara tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Embryolisse Brow Volumizing Mascara Deep Brown (5 ml)

 • Dagens pris: 175,- kr.
 • Fundet hos Helsebixen.dk
 • Mærke: Embryolisse

Første anbefaling på listen er fra mærket Embryolisse.

Det bedste tilbud på “Embryolisse Brow Volumizing Mascara Deep Brown (5 ml)” vi har fundet er hos Helsebixen.dk hvor prisen lige nu er 175,-

Forhandlerens beskrivelse:
VOLUME GIVENDE BRYN MASCARA Embryolisse Brow Volumizing Mascara Deep Brown (5 ml) er det perfekte produkt til dine bryn, som ikke kun hjælper med at style dine øjenbryn med en volumegivende effekt, men også giver dine bryn en smuk farve.
Den lækre bryn…

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

2: Nilens Jord Long Lash Mascara Oil-free Black 784 (8,5 ml)

 • Dagens pris: 164,95 kr.
 • Fundet hos Helsebixen.dk
 • Mærke: Nilens Jord

Anden anbefaling har vi fundet hos Helsebixen.dk, hvor du kan købe Nilens Jord Long Lash Mascara Oil-free Black 784 (8,5 ml) til kun 164,95 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Nilens Jord Long Lash Mascara – No.
784 Black er en lækker oliefri mascara, som både giver dine vipper længde, fylde og en smukt buet form. Den er beriget med canaubavoks, og giver vipperne en masse volume og et flot løft.
Børsten er timeglasformet, hvilk…

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

3: IsaDora Lash Energy Treatment Mascara 00 Clear (14 ml)

Næste anbefaling er “IsaDora Lash Energy Treatment Mascara 00 Clear (14 ml)”.

Dagens bedste tilbud på “IsaDora Lash Energy Treatment Mascara 00 Clear (14 ml)” har vi fundet hos Helsebixen.dk hvor prisen lige nu er 149,95 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
SERUM OG MASCARA I EN IsaDora Lash Energy Treatment Mascara 00 Clear (14 ml) er en innovativ mascara, der kombinerer en mascara med en stimulerende serum, der beskytter og giver dine vipper volumen.
Give dine vipper energi med IsaDora Lash Energy Treatm…

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

4: Jane Iredale Longest Lash Mascara Black Ice (1 stk)

Produkt nummer 4 på vores “mascara-liste” er Jane Iredale Longest Lash Mascara Black Ice (1 stk) som du lige nu kan købe for 300,- hos Helsebixen.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Longest Lash Mascara Black Ice fra Jane Iredale er en super skøn mascara med dobbeltvirkning.
Udover at give masser af farve, længde og fylde til vipperne, er mascaraen beriget med havmineraler som både plejer og nærer.
Indholdet af havalgeekstrakter hjæl…

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

5: Nilens Jord Prime & Curl Mascara Black (7 g)

 • Dagens pris: 194,95 kr.
 • Fundet hos Helsebixen.dk
 • Mærke: Nilens Jord

Forhandlerens beskrivelse:
Nilens Jord Prime og Curl Mascara – No.
818 Black er en fantastisk to-trins mascara, der både giver en smuk længde og volume.
I den ene ende sidder en grå mascara primer, der separerer vipperne til perfektion, og giver en misundelsesværdig længde.
I og me…

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

6: bareMinerals Strength & Length Serum Infused Mascara (8 g)

 • Dagens pris: 295,- kr.
 • Fundet hos Helsebixen.dk
 • Mærke: bareMinerals

Sidste produkt på vores liste er bareMinerals Strength & Length Serum Infused Mascara (8 g) som vi har fundet til 295,- hos Helsebixen.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
MASCARA MED PLANTEBASERET SERUM bareMinerals Strength & Length Serum Infused Mascara (8 g) er en vegansk mascara, der er formuleret med en plantebaseret serum, der fremmer fyldere vipper.
Denne mascara er perfekt til at give dine vipper fylde og længde, s…

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

Flere produkter.

De 6 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste mascara i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse mascara:

Dyreste Mascara på listen er Sanzi Beauty Eyelash Growth Serum 5 ml + Mascara 6 ml fra NiceHair.dk med en pris på 612.00. Billigste udvalgte Mascara er e.l.f Lengthening & Volumizing Mascara – Black som du kan købe for 41.00 hos Med24. Forskellen på de to priser er 571 kr. – de 6 Mascara vi har fundet koster i gennemsnit 5870.04 kr.
Ovenstående Mascara data og priser er hentet fra 12 butikker (Helsebixen.dk, Well.dk, NiceHair.dk, Med24, Skinsense, Helsam, Netspiren, Helsegrossisten.dk, Villaume, ShopOne, BilligParfume.dk, HairOutlet). Alle Mascara tilbud er opdateret i dag 11-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Mascara guides:

Fandt du ikke det rigtige Mascara blandt de 6 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Mascara: