4 gode tips til at finde de bedste Black Friday tilbud på makeup

Den sidste fredag i november nærmer sig med hastige skridt. Det betyder med andre ord, at der snart er Black Friday. Det er en amerikansk tradition, hvor fysiske såvel som online butikker kører med usædvanlige gode tilbud. For mange menneskers vedkommende betyder det derfor også, at de får overstået mange af deres juleindkøb på denne dag. Eller bare finde nogle gode tilbud til dem selv.

Hvis du er glad for makeup, er det en oplagt mulighed for at købe alle dine favoritprodukter til nedsat pris. På den måde kan du få fyldt op i beautyboxen eller makeup-pungen. Hvis du gerne vil vide mere om, hvordan du finder de bedste Black Friday tilbud, skal du blot læse videre.

1: Tilmeld dig butikkernes nyhedsbrev

Uanset om du gerne vil handle online eller i en fysisk butik, er det en god idé at tilmelde dig til butikkens nyhedsbrev. Ofte udsender butikken eller webshoppen nemlig sine Black Friday tilbud til sine læsere. På den måde kan du være på forkant med, hvilke tilbud den enkelte butik eller webshop fører.

Nogle gange har butikker og webshops også særlige tilbud til læserne af deres nyhedsbrev. Derfor er der god grund til at få tilmeldt dig til dine favoritbutikkers nyhedsbrev, inden Black Friday begynder.

2: Hold øje med tilbudsaviser

Hvis du gerne vil vide, hvilke butikker der fører de bedste Black Friday tilbud, bør du holde øje med deres tilbudsaviser. Her vil tilbuddene ofte fremgå. Flere butikker laver også en særlig Black Friday tilbudsavis, hvor du kan se alle tilbuddene, der er tilgængelige på dagen.

For mange butikkers vedkommende holder de ikke kun Black Friday, men også Black Week. Det betyder, at der er gode tilbud i butikken hele ugen. Derfor er det også en god idé at være ude i god tid, så du kan nå tilbuddene, inden der bliver udsolgt.

3: Hold øje med sociale medier

På ingen tid er sociale medier også blevet en solid reklame- og salgsplatform. Derfor er der også mange fysiske butikker såvel som webshops, der annoncerer deres Black Friday tilbud på sociale medier. Hvis du ikke vil gå glip af et godt tilbud, er det derfor en god idé at følge dine yndlingsbutikker på de sociale medier. På den måde kan du ofte være på forkant med de mange gode tilbud, som de udbyder til Black Friday.

For at gøre det nemmest for dig selv, er det en god idé at følge butikkerne og webshopsene på dit foretrukne sociale medie. På den måde minimerer du risikoen for, at du overser de gode tilbud. På flere sociale medier kan du også fremhæve butikkens profil, så den optræder hyppigere i dit nyhedsfeed. På den måde er der også mindre risiko for, at du går glip af et godt tilbud.

Langt de fleste butikker og webshops er i dag på flere forskellige sociale medier. Netop for at møde deres målgruppe der, hvor den nu engang er. Derfor bør det heller ikke være noget problem at finde butikken på dit foretrukne medie.

4: Spørg personalet

Hvis du har en butik eller webshop, som du ofte handler i, er du formentlig på god fod med personalet. I så fald kan det også være en mulighed at spørge personalet om, hvilke Black Friday tilbud de regner med at køre. På den måde kan du også være på forkant med, hvilke tilbud du gerne vil benytte dig af – og i hvilke butikker.

Det kan selvfølgelig være, at personalet ikke selv har fået det at vide endnu. Eller det kan være, at de ikke må fortælle det videre. Men det finder du kun ud af ved rent faktisk at spørge personalet. Derfor skal du heller ikke holde dig tilbage. Spørg endelig personalet. De kan allerhøjest sige nej.

Menu
Top