Vil du gerne være beauty blogger? Her er 6 gode tips til at komme i gang

Er du vild med beauty, og ønsker du at dele din kærlighed med andre? Så kan det være, du skal være beauty blogger. Det lyder måske let, men skal man være beauty blogger, kræver det rigtigt meget tid og tålmodighed. Dette gælder særligt i dag, hvor der findes et hav af forskellige konkurrenter, der også elsker beauty. Vil du alligevel gerne kaste dig ud i eventyret som beauty blogger? Så læs med herunder, hvor du får 6 gode tips til at komme i gang.

Hvad er en beauty blogger?

For at du kan begynde din rejse som beauty blogger, er det selvfølgelig vigtigt, at du har en klar ide om, hvad du går ind til. En beauty blogger er en, der deler ud af sine mange forskellige erfaringer, tips og tricks omkring alt inden for beauty og skønhed. Du kan altså sagtens være beauty blogger, selvom du ikke bruger en masse makeup eller får farvet hår hver måned. Det vigtigste er, at du prioriterer skønhed og ved en masse om emnet. Kun på denne måde kan du lokke kunder og følgere til.

Sådan kommer du godt i gang

Nu ved du, hvad en beauty blogger er. Så er det tid til at komme i gang - men hvordan gør man lige dette? Det første du skal er at oprette en blog. Det er nemlig på bloggen du skal skrive dine mange indlæg om skønhed og beauty. Når du skal oprette en blog, skal du vælge et bureau.

Der findes mange forskellige bureauer i Danmark - herunder eksempelvis Blogly og Bloggers Delight. Det er som udgangspunkt ikke vigtigt, hvilket bureau du vælger. Det vigtigste er, at du føler dig komfortabel med din blogside. Når du har lavet og designet din blog, er det tid til, at du kan gå i gang med at skrive. Til at starte med er det vigtigt, at du holder dig til små indlæg, der ikke er for indviklede.

På denne måde kan du lokke mange forskellige følgere til. Når du har fundet ud af, hvad dine følgere er mest interesserede i, kan du stille og roligt begynde at lave mere målrettet indhold. Skal man opbygge en beauty blog i disse tider, hvor der er mange konkurrenter, er det vigtigt, at man ruster sig med tålmodighed. Der kan gå lang tid, før man begynder at se resultater.

Skab vækst gennem SEO

Man skal som udgangspunkt aldrig gøre noget udelukkende for penge. Det samme gælder for denne branche. Er dit eneste motiv med din beauty blog at tjene penge, vil det hurtigt gå i vasken. Du skal i stedet se beauty bloggen som en ekstra indtjeningskilde, mens du gør et stykke arbejde, du elsker.

Når du har fået din blog op og køre, og du har opbygget en god mængde følgere, kan du så småt begynde at tjene penge på dit arbejde. Du kan tjene penge gennem sponsorerede indlæg og samarbejder med skønhedsvirksomheder, du godt kan lide. Dette kan tage dog tage et stykke tid at få op og køre.

Imellemtiden kan du fokusere på SEO. SEO står for Search Engine Optimization, der på dansk betyder søgemaskineoptimering. SEO er med til at få din blog længere op i Googles søgefelt. Med søgemaskineoptimering kan du altså hurtigt få flere besøgende på din hjemmeside, fordi flere vil blive opmærksom på din blog, når de eksempelvis søger på beauty blogger eller skønhedstips. Vil du vide mere om SEO, og hvordan det kan gavne din blog? Så læs med på SeoMentorHanne.dk, hvor du får alt den information, du skal bruge.

Husk de sociale medier

Vi lever i en digital tidsalder. Alting foregår på internettet. Dette er også en af grundene til, at du skal blogge på internettet. Vil du nå til tops som beauty blogger, er en blog i sig selv dog ikke helt nok. Dit talerør skal findes flere forskellige steder. På denne måde kan alle finde dig, uanset om de gør brug af Facebook, Instagram, Snapchat eller måske noget helt fjerde.

Skal du starte en beauty blog, er det altså vigtigt, at du husker de sociale medier. Brug de sociale medier som en del af din marketingstrategi. Interager med dine følgere og vær personlig! Kun på denne måde kan du opbygge en solid og troværdig blot, som folk vil læse med på.

Søg inspiration

Når man starter op som beauty blogger, er der mange forskellige ting, man ikke ved. Det er vigtigt, at man er ydmyg og kan tage imod inspiration samt tips fra andre influencere og bloggere. Du må ikke tro, at du har regnet den ud! Måske har du en måned, hvor du er på toppen, mens du den næste måned er glemt. Det er desværre sådan, det går for dem, der ikke tager imod råd og inspiration. Hvis du vil følge med de mange trends, er det vigtigt, at du søger inspiration hos andre beauty bloggere.

Du kan sagtens følge i deres fodspor, mens du laver dit eget indhold, som du sætter dit personlige præg på. Måske har du allerede nogle dygtige beauty bloggere i tankerne, du selv nyder at følge! Som blogger skal du kunne sætte dig i følgerens sted, og finde ud af, hvad man som følger ønsker at vide. Dette kan du kun gøre ved at læse og undersøge andres blogs. Dit indhold skal være unikt, men også alsidigt, så alle kan være med.

Sæt dine grænser tidligt

Der findes desværre rigtigt mange bloggere og influencere, der lader det fede liv stige dem til hovedet. Mange reklamerer for produkter, og firmaer, de egentligt ikke har noget kendskab til. Selvom dette er en hurtig og let pengeløsning, er det ikke troværdigt. Jo flere ligegyldige reklamer og samarbejder du laver, jo færre følgere vil du få. Derfor er det vigtigt, at du sætter dine grænser tidligt i din beauty blogger karriere. Som tidligere nævnt, er det vigtigt, at din kærlighed for skønhed og beauty skinner igennem.

Kan dine følgere mærke, at dit indhold er utroværdigt, vil de hurtigt søge videre. Selvom pengene måske lyder nemme og fristende, skal du holde ved din integritet hele vejen. Lav en liste over, hvad du vil reklamere for, og hvad du ikke vil. Mind dig selv om dine grænser, og din troværdighed, når du begynder at se vækst. Lad ikke pengene og den fede livsstil stige dig til hovedet. Sætter du ikke grænser, vil du hurtigt blive præcist ligesom alle de andre ligegyldige bloggere og influencere.

Nu er du klar til at starte op som beauty blogger - held og lykke! Du skal nok få stor succes.

Menu
Top