Disse produkter skal du have i sminkeskuffen

Dine valg er mange, når du skal prioritere, hvad du skal have i sminkeskuffen. Hvad er de absolut mest essentielle produkter? Hvis du går efter en naturlig og sund hud, er vi sikre på, at vi har de bedste anbefalinger til dig her i artiklen.

Rensegel og fugtighedscreme

Til at begynde med er det altid vigtigt, at du har en god rensegel. Du bør nemlig rense dit ansigt for gammel makeup hver aften. Faktisk er det også vigtigt at rense sit ansigt, selvom man ikke har brugt makeup i løbet af dagen. Huden danner nemlig olier og opsamler bakterier fra dagen og det er vigtigt at rense din hud for dette.

Yderligere bør du, efter at du har renset din hud, fugtiggøre din hud med en god fugtighedscreme til ansigtet. Det hjælper nemlig huden til at genetablere sin naturlige balance, når den er blevet renset. Mange eksperter mener, at dette er noget af det absolut vigtigste, når det handler om hudpleje.

Læbepleje

Du bør også fokusere på læbepleje. Når sæsonen skifter og det enten bliver varmere i vejret eller koldere, vil det påvirke dine læber. De bliver tørre og begynder i værste tilfælde at sprække. Det kan være ekstremt smertefuldt - og til tider tager det meget lang tid for læberne at hele.

Mange undervurderer læbepleje, hvilket er en skam. Du kan nemlig undgå mange ubehagelige timer, hvis du prioritere læbepleje. Brug eventuelt en gloss eller lignende, som indeholder plejende ingredienser. På den måde kan du nemlig få flotte læber, men samtidig også passe på dem!

Ansigtscreme med spf

Det kan også være en god idé, hvis du bruger en ansigtscreme med spf, hvis du opholder dig meget udenfor. Solen er nemlig meget skadende for ansigtshuden - og solens stråler rammer dig faktisk også, når det er overskyet.

Du kan eksempelvis få en dagcreme med spf. På den måde får du påført spf, når du alligevel påfører din dagcreme og du behøver ikke at implementer endnu en plejerutine.

Antiage ansigtscreme

Mange - også unge - vælger at prioritere en antiage ansigtscreme i sminkeskuffen. Årsagen til dette er, at disse antiage ansigtscremer også kan bruges som forebyggende og altså ikke kun, når rynkerne allerede er tilstede i ansigtet.

Mange antiage ansigtscremer indeholder også ingredienser, som er gode for ansigtshuden og ikke blot er forebyggende overfor rynker. Du kan derfor bruge de fleste antiage ansigtscremer som din almindelige fugtighedscreme.

Menu
Top