6 tips til at få råd til lækre julegaver til hende der elsker dyr sminke og parfume

Julen for de fleste et af de dyreste tidspunkter på året, og kan derfor også være en hård tid for mange. Det kan være svært at få råd til at give alle lige det som de ønsker sig allermest uden at økonomien lider overlast. Når man får udleveret en ønskeseddel fra en af sine nærmeste kan det til tider være svært at finde en gave som man har råd til at give uden at det bliver alt for dyrt for pengepungen. Men sådan behøver det ikke være.

Der findes nemlig mange måder, hvorpå man kan gøre gaveræset mere budgetvenligt. Står du og skal købe gave til en af dine nærmeste, som elsker dyr sminke og parfume findes der flere måder, hvorpå du kan gøre gaveindkøbet mere budgetvenligt. Nedenfor får du 6 råd til, hvordan du får mere for dine penge, når du køber julegaver, så du har råd til at give alle dine nærmeste den perfekte julegave uanset om der står sminke eller dyre parfumer på ønskesedlen.

Hold øje med priserne

Ønsker du at spare penge på dit julegavebudget er en af de første ting, som du bør gøre at tjekke priserne på de gaver som du ønsker at give på nettet. Der kan nemlig være mange penge at spare, hvis du sammenligner priserne på de samme produkter på flere forskellige hjemmesider. Det kan dog tage lidt tid at researche priserne selv, men hvis du ønsker at gøre det nemmere for dig selv findes der hjemmesider, der sammenligner priserne for dig, så du ikke selv behøver at tjekke alle de forskellige sider igennem slavisk.

Start julegaveindkøbet tidligt

Starter du i god tid med at købe dine julegaver, så har du bedre mulighed for at holde øje med om der er nogle forhandlere, der holder udsalg eller har nogle gode tilbud på lige netop de produkter, som du ønsker at give i gave. Eksempelvis er der mange virksomheder som holder black friday sidst i november og her kan der være mange penge at spare hos mange forskellige forhandlere, hvis du allerede køber dine julegaver på dette tidspunkt.

Uanset hvornår du køber dine julegaver vil du i hvert fald have bedre mulighed for at finde et godt tilbud, hvis du starter med at gå på jagt efter dem tidligt. Derudover får du også spredt udgifterne til julegaver lidt ud, så udgifterne til julegaver bliver lidt lavere i december, hvilket måske kan betyde at du har råd til at købe nogle lidt dyrere gaver end hvis du købte alle dine julegaver i samme måned.

Køb dine gaver brugt

Hvis en af dine nærmeste ønsker sig en dyr parfume kan en løsning være at undersøge om det er muligt at finde dette produkt til salg brugt. Dette betyder ikke at du skal give en gave, som en anden person allerede har brugt selv. Der er nemlig mange, der sælger ubrugte eksemplarer af parfumer og makeup.

Du kan derfor være heldig at kunne finde lige netop den parfume som du ønsker at give i julegave. Undersøgelser viser at flere og flere er begyndt at købe julegaver brugt og det kan derfor ses som helt acceptabelt at give genbrugsjulegaver. Skal du købe parfume eller makeup er det dog en god idé at være opmærksom på at disse ikke har været brugt før af sælgeren.

Gå sammen med et par venner

Synes du ikke at det budget som du har lagt for året julegaveindkøb helt dækker alle de gaver som du ønsker at give, så kan du gå sammen med et par venner om at give en gave. Hvis I er flere om at købe en gave vil jeres budget til julegaven også automatisk være større end, hvis du købte alle dine julegaver alene. På den måde kan du få bedre råd til at købe den perfekte julegave til hende, der elsker dyr sminke og parfume.

Det kan derfor være en god idé at undersøge, om nogle andre i din omgangskreds vil være med til at give en julegave sammen med dig. Derudover kan det også være hyggeligt at købe julegaver sammen med andre, da I kan planlægge en dejlig juleshoppetur sammen. Ved at gå sammen med et par venner om at give en julegave kan du altså få lidt mere luft i dit julegavebudget, samtidig med at du kan få en rigtig hyggelig dag sammen med dine venner.

Køb mindre størrelser

Hvis du synes at det er svært at få råd til at give den helt rigtige julegave kan du se om det er muligt at købe den gave som du ønsker at give i flere forskellige størrelser. Skal du eksempelvis købe en parfume i julegave til en af dine nærmeste kan det hurtigt blive dyrt.

Du kan derfor med fordel undersøge om produktet findes i flere størrelser. Mange parfumer og produkter findes i flere forskellige størrelser og deres pris varierer derfor også. Køber du en parfume på for eksempel 30ml i stedet for 100ml vil du kunne spare en masse penge samtidig med at du kan give en julegave som du er sikker på at din modtager vil elske.

Tag et lille lån

Hvis ingen af de ovenstående råd er nok til at løse problemet med for dyre julegaver, så kan en anden løsning være at tage et lille lån, som du kan se her. Dette kan være en måde at give sig selv lidt ekstra luft i økonomien på, så der er råd til at betale alle de udgifter der er i forbindelse med julen.

Så har du ikke fået sparet nok penge sammen til julen eller er dine penge blevet brugt til at betale en uforudset udgift behøver det ikke betyde, at du ikke har råd til at give dine nærmeste de julegaver, som de ønsker sig.

Der findes flere steder, hvor du kan optage lån, men det er vigtigt at huske, at det kun er en god idé at låne penge til dine juleudgifter, hvis man er sikker på at kunne betale dem tilbage hurtigt, så du ikke ender med at skylde alt for mange penge væk. Det er derfor kun en god idé at tage et lån, hvis man ved, at der kommer penge ind på kontoen snart, så lånet hurtigt kan blive betalt tilbage.

Menu
Top