Fyld skabet op med lækre makeup-produkter på Black Friday

God makeup koster desværre også mange penge. Hvis du er en af dem, som ofte browser butikker og nettet efter den nyeste mascara fra Mac, øjenskygge fra Urban Decay eller compact pudder fra Nilens Jord, så er det på Black Friday, at du skal slå til!

Black Friday er højtiden, hvor du pludselig har råd til alt den luksus, som du før ikke har haft penge til. Nogle makeupprodukter kan købes med op til hele 50% rabat. Hvis du står og mangler nye lækre makeup-produkter, så skal du shoppe til de lækreste priser på Black Friday. 

Hvad er Black Friday?

De fleste har hørt om shoppe-højtiden Black Friday. Den 25. November fejrer vi Black Friday her i Danmark, men ofte kan du finde gode tilbud allerede flere dage forinden. Konceptet er adopteret fra den amerikanske kultur, og er nu også kendt her i Danmark som sort fredag. Det er årets største shoppedag, som lander lige i den travle juletid, hvor gaveræset for alvor sættes ind.

Stort set alle butikker i Danmark skruer op for de vildeste tilbud på Black Friday. Den 25. November kan du finde stærkt nedsatte kvalitetsprodukter og alverdens fantastiske tilbudskampagner på alt fra parfumer, tøj, elektronik og naturligvis også makeup. Derfor er Black Friday en oplagt mulighed for dig, som er på jagt efter gode makeup på tilbud.

Køb alle de produkter som du ikke har råd til

Kvalitet koster penge, og makeup har alle dage været en dyr fornøjelse. Derfor vælger mange at købe discountvarer eller shoppe tilbud på de gode makeup-produkter i butikkerne. Nogle af de bedste makeup-produkter finder du for eksempel fra MAC, Anastasia Beverly Hills og NARS. Disse brands koster dyrt, men prisen har meget at sige om kvaliteten. 

Det er tydeligt at se, når man bruger kvalitets-makeup. Foundationen komplimenterer huden bedre, vipperne står flottere, brynene holder deres form og læbestiften tværes ikke af i løbet af dagen. 

Kvalitetsmakeup gør en verden til forskel

Pris og kvalitet går hånd i hånd, når det kommer til makeup. Den bedste og mest holdbare makeup er også den, som koster dig lidt ekstra kroner. Derfor er det ikke alle, som har råd til de bedste kvalitetsprodukter - men det har du på Black Friday. På Black Friday kan du få fyldt hele skabet op med makeup til næste år, uden at du behøver æde opsparingen op.

Black Friday giver dig mulighed for, at købe alle dine yndlingsprodukter, som du har gået og drømt om. Det kan være du endelig kan få fingrene i en luksusmascara til fantastiske discountpriser eller den øjenskygge palette, som du så længe har ønsket dig. Gode makeupprodukter gør en verden til forskel for dit look. Samtidig er kvalitetsprodukterne ofte også sundere at gå med i længden.

God makeup er en investering

Hvis du dagligt går med makeup, så gør du klogt i at investere i de gode kvalitetsbrands. Du kan sagtens bruge den samme makeup i 1-2 år, før det er tid til en udskiftning. Ting som makeupbørster kan du genbruge i mange år, så længe du husker at rense dem grundigt en gang om måneden.

Du kan med god samvittighed shoppe amok i Black Fridays gode makeup tilbud, og købe dig et lille lager af kvalitetsmakeup, så du har til flere år ude i fremtiden. Så længe du ikke åbner alle dine produkter på samme tid, så kan de sagtens opbevares i skabet og holde sig gode. 

Shop online og undgå stress og jag

Det er ikke alle som elsker at bevæge sig ud i de fysiske butikker på Black Friday. Der er ofte sort af mennesker i alle butikker og indkøbscentre, og det kan blive en stressende fornøjelse at klare juleshoppingen. Derfor vælger mange at gøre deres tilbudsindkøb online - og det kan du også gøre med din makeup.

Black Friday sker nemlig også på netbutikkerne. Det er en del mere afslappende at klare juleindkøbet hjemme fra sin egen sofa, hvor man ikke skal stå og gnubbe albuer med andre mennesker. Ulempen ved at købe online er, at produkterne nogle gange bliver hurtig udsolgt. Derfor er det en god ide at være tidlig ude, hvis du gerne vil have fingrene i et bestemt tilbud. 

Hold øje med dine yndlingsprodukter 

Selvom stort set alle butikker har gode tilbud på Black Friday, så er det ikke alle produkter, som får nedslag i prisen. Hvis du allerede nu har en mascara eller en foundation i kikkerten, så er det en god ide, at tjekke om produktet har en god Black Friday deal. 

Mange steder har allerede offentliggjort deres Black Friday tilbud, så du kan forberede dig på, hvilke gode tilbud du skal fylde indkøbskurven med. Står du og mangler pudder, concealer, eyeliner eller øjenskygge, så er det på Black Friday at du skal slå til. Du er næsten garanteret at finde et kæmpe sortiment af alt, hvad dit hjerte kan begære. 

Menu
Top