6 gode gaver til hende der går op i sit udseende

Leder du efter en gave til din veninde, datter eller kæreste, og nyder hun lidt luksus, selvforkælelse og at se godt ud? Det kan være svært at finde det helt rigtige, da de ofte selv har 100 procent styr på hvad de kan lide, og hvad de ikke kan lide.

Men bare rolig, vi har lavet en liste med 6 gaveideer som hun med garanti vil elske. Hvis det ikke er nok, kan du se mange flere forslag til gaver til hende lige her.

1. Spa dag

Der er ikke noget der skriger luksus mere end en dejlig spaoplevelse. Der er massere af forskellige behandlinger at vælge i mellem. Hvis hun går meget op i hudpleje, er der rigeligt af behandlinger som kan bidrage til bedre hud.

En ansigtsbehandling eller ansigtsmassage kan være med til at fremme kollagen udviklingen af ens hud, samt øge regenereringen af celler. Det er med til at holde huden ung og frisk, og det er med garanti lige noget for hende.

2. Makeup-kursus

Hvis hun går meget op i makeup, så kan et makeup-kursus fra en professionel makeupartist eller en populær influencer være lige noget for hende. Der er mange makeupartister og influencere, der holder makeup-kurser, hvor de afslører deres allerbedste tips og tricks, og så er der ofte en lækker goodiebag med købet.

Så tag et kig på hendes Instagram og se hvilke makeupartister og influencere, som hun følger, og så finder du måske hendes næste gave.

3. Makeover

Hvis hun går op i makeup og gerne vil lære mere, men måske ønsker en lidt mere personlig og individuelt oplevelse end ved et stort makeup-kursus, så kan en personlig makeover være lige noget for hende.

Man kan booke en professionel makeupartist til at give en personlig makeover, og lære hvad der passer og fremhæver lige præcis ens egne træk. En makeover inkludere ofte makeup, hår og styling, så hun får hele turen. Så hvis hun ikke er helt sikker på, hvad hun kan lide eller hvad der klæder hende, så er en makeover den helt rigtige gave.

4. Makeup

Hvis din kæreste, veninde eller datter allerede har helt styr på makeup, så er det blot at finde de produkter, som hun elsker. Hvis du er i tvivl og ikke vil afsløre dine gaveplaner, så kan en tur på hendes badeværelse måske hjælpe. Se på de produkter som er godt brugt, da der en stor chance for, at hun elsker netop disse produkter.

Ellers kan du også finde inspiration fra hendes sociale medier. Hvis hun går meget op i makeup, så er der stor chance for, at hun følger sine ynglings mærker, for at holde sig opdateret på deres produkter. Hvis du er modig og gerne vil finde noget selv, så find inspiration blandt de produkter hun har.

Undersøg hvilke farver, der dominerer hendes makeup, og hvilke produkter hun har flere af. Tag eventuelt et billede, og tag det med til din lokale butik, der sælger makeup, og hør personalet ad.

5. Hudpleje

Det samme gælder for hudpleje. Tag et kig på de produkter som hun har stående fremme, det er ofte dem, der bliver brugt dagligt. Du kan også tage et kig på hendes sociale medier og se hvilke mærker hun følger.

Du kan også tage et billede og høre personalet i din lokale butik ad. Selvom man selvfølgelig gerne vil ramme rigtigt første gang, kan det desværre være svært. Men det kan være værd at forsøge at finde noget nyt, da man jo kan være heldig at ramme rigtigt, eller finde noget som ender med at blive rigtig glad for.

6. Lækre hårprodukter

Lækre hårprodukter er en oplagt gaveide, hvis hun går meget op i sit hår. En lækker hårkur kan udrette mirakler, og hun vil med garanti sætte stor pris på det. Så prøv at hør hvilken hårtype hun har, og find en hårkur, eller nogle andre hårprodukter, der passer til netop hende.

I sidste ende er det jo tanken, der tæller. Uanset hvad vil hun med sikkerhed blive glad for, at du har givet dig tid til at finde noget, som hun vil kunne lide.

Menu
Top