Sminkebord.dk: Find blandt 9868 Produkter | 26 Kategorier | 179 Brands | 183 Forhandlere

3 gode grunde til at vælge et stort sminkebord og 3 tips til at få mest ud af bordet

Er du på udkig efter et smukt sminkebord til dit hjem? Sminkeborde er både smukke og praktiske og mange kvinder ønsker sig et sminkebord allerede fra de er helt små piger. Nu er tiden måske endeligt kommet til, at du skal have dit første sminkebord? Men hvad skal man lige gå efter, og hvordan får man mest ud af sit sminkebord? Det kan du læse mere om lige her.

Hvilken størrelse sminkebord skal man vælge?

Det er et spørgsmål som mange kvinder stiller dem selv, når de skal ud og købe dem et sminkebord. Her skal du selvfølgelig tænke over størrelsen på din bolig. For at du bliver glad for dit sminkebord, skal det selvfølgelig passe godt ind i dit hjem. Så du skal selvfølgelig vælge et sminkebord, der harmonerer i størrelsen med dit hjem. Når det er sagt, er det dog rart at have god plads, når man skal lægge make up. Gå derfor efter det største sminkebord, som du har plads til.

Det er rart at have alt sin make up samlet et sted

Når man køber et sminkebord og skal sidde og lægge make up ved det, så er det rart at have alt sin make up samlet et sted. Derfor er det en god ide, at vælge et sminkebord som kan rumme alt din make up og dine make up pensler. Så når du først har sat dig for at lægge make up, så skal du ikke rejse dig for, at finde en øjnskygge eller en læbestift. Nej så har du alt din make up til rådighed og kan dermed lægge lige præcis den make up som du har lyst til, uden først at skulle finde make up frem fra andre steder.

Sørg for at have plads til dine renseprodukter

Der er rigtig mange renseprodukter og renseserier der ikke kræver vand. Er det også tilfældet for din renserutine, så vil det være optimalt for dig også at have plads til dine renseprodukter i dit sminkebord. Så hver morgen så kan du blot sætte dig ved dit sminkebord og ordne alt, hvad der skal ordnes ved dit ansigt. På den måde gør du rutinen langt mere effektiv for dig selv. Desuden er det også dejligt at sidde ned og ordne sin hud.

Vælg et sminkebord med god rumfordeling

Når du skal vælge et sminkebord, så er det en god ide at tænke over rumfordelingen af det. Hvilke produkter har du og hvilken type opbevaring af din make up og renseprodukter har du behov for? For at du får mest ud af dit sminkebord er det vigtigt at det har den rumfordeling som passer bedst for dig. Det vil give dig størst glæde, at du let kan komme til de ting, som du skal bruge, og at der er plads til alle dine ting – uden at de skal ligge rodet sammen.

Sørg for godt lys nær dit sminkebord

Når man skal lægge make up er det super vigtigt med godt lys. Det bedste lys til at lægge make up i er naturligt lys, så et godt tip er også at placere dit sminkebord ved naturligt lys. Det bedste vil faktisk være, hvis du kommer til at sidde, så du for solens stråler direkte på dit ansigt. Så vil du bedst kunne se præcist hvordan din make up ligger. Derudover er solens lys også klart det bedste til for eksempel at plukke øjenbryn i, fordi at man langt nemmere kan se alle hårene i lige netop det lys. Alternativt skal du vælge en rigtig god lampe til at have stående på eller ved dit sminkebord.

Vælg et sminkebord der kan vaskes af 

Det kan næsten ikke undgås, at man taber en smule pudder, foundation eller øjenskygge, når man bruger bordet. Derfor er det en rigtig god ide at vælge et sminkebord, som er let at gøre rent og tørre af. Gamle make up rester på ens sminkebord er nemlig ikke særlig pæne at kigge på. Så gå efter et sminkebord i en god holdbarhed, og som nemt kan tørres af med en ren klud.  
Indholdsfortegnelse
Til Top