Du er landet på Sminkebord.dk, det helt rigtige sted at finde Mádara læbestift. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Mádara læbestift tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Madara Velvet Wear Matte Cream Lipstick 32 Warm Nude (3,8 g)

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Helsebixen.dk.

Her kan “Madara Velvet Wear Matte Cream Lipstick 32 Warm Nude (3,8 g)” fås til 195,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
NATURLIG MAT LÆBESTIFT Mangler læberne lidt kulør og karakter? Savner du en langtidsholdbar løsning der bevarer det naturlige udseende? Så er dette produkt lige noget for dig. Velvet Wear 32 Warm Nude er nemlig en plejende læbestift i den klassiske, varm…

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

2: Madara Velvet Wear Matte Cream Lipstick 35 Dark Nude (3,8 g)

  • Dagens pris: 195,- kr.
  • Fundet hos Helsebixen.dk
  • Mærke: Mádara
  • Farve: Dark

Sidste produkt på vores liste er Madara Velvet Wear Matte Cream Lipstick 35 Dark Nude (3,8 g) som vi har fundet til 195,- hos Helsebixen.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
NATURLIG MAT LÆBESTIFT Mangler læberne lidt kulør og karakter? Savner du en langtidsholdbar løsning der bevarer det naturlige udseende? Så er dette produkt lige noget for dig. Velvet Wear 35 Dark Nude er nemlig en plejende læbestift i den mørkebrune farv…

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

Dyreste Mádara Læbestift på listen er Madara Velvet Wear Matte Cream Lipstick 32 Warm Nude (3,8 g) fra Helsebixen.dk med en pris på 195.00. Billigste udvalgte Læbestift er Madara Velvet Wear Matte Cream Lipstick 32 Warm Nude (3,8 g) som du kan købe for 195.00 hos Helsebixen.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Mádara Læbestift data og priser er hentet fra 1 butikker (Helsebixen.dk). Alle Mádara Læbestift tilbud er opdateret i dag 28-11-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Læbestift guides:

Fandt du ikke det rigtige Læbestift blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Læbestift: