Sminkebord.dk: Find blandt 9868 Produkter | 26 Kategorier | 179 Brands | 183 Forhandlere

Bedste Luceplan Pudder: Se top 3

(Opdateret juni 2023)

Du er landet på Sminkebord.dk, det helt rigtige sted at finde Luceplan puddere. Vi har udvalgt de 3 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb!

Indholdsfortegnelse

  Top 3 Luceplan puddere

  De 3 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

  ✅ Aktuelle tilbud på Luceplan puddere | ✅ Pudder-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

  Detaljeret gennemgang af de 3 bedste Luceplan puddere

  Her kan du se hele vores liste over de bedste Luceplan puddere som du kan finde lige nu.

  1: Luceplan Costanzina væglampe aluminium, pudder

  Hvorfor vælge Luceplan Costanzina væglampe aluminium, pudder?

  Costanzina - attraktiv væglampe med en klassisk lampeskærm Den tidløse væglampe Costanzina er en ægte klassiker med hensyn til design. Det velgennemtænkte design af Costanza-lampeserien, som den italienske designer og medstifter af premiummærket Luceplan Paolo Rizzatto er ansvarlig for, blev oprettet i 1986. Væglampen er lavet af aluminium i høj kvalitet, som suppleres med en lampeskærm lavet af specielt polycarbonat. Denne paraply sidder på kun to støttepunkter og kan let monteres og let udskiftes. Lyset undslipper ikke kun nedad, for eksempel for at give tilstrækkelig lysstyrke under læsning, men også opad og ind i rummet gennem skærmens øverste åbning. Samtidig skaber dette et atmosfærisk rumlys, der giver omgivelserne behagelig lysstyrke. Costanzina-væglampen tændes og slukkes ved hjælp af den stangformede kontakt på fatning .

  2: Luceplan Costanza væglampe D13aif, alu/pudder

  Luceplan Costanza væglampe D13aif, alu/pudder

  Hvorfor vælge Luceplan Costanza væglampe D13aif, alu/pudder?

  Design væglampe Costanza med kabel og stik Designeren Paolo Rizzatto skabte en lampe med et særligt tidløst design i 1986. Costanza er et eksempel på et design, der kan trodse alle tendenser og er konsekvent populær. Væglampens ramme er lavet af aluminium og suppleres med en skærm lavet af polycarbonat. I en klassisk lampe som denne er grundlæggende undgået forstyrrende detaljer - med en undtagelse: stangen i den nedre ende af skyggen er en praktisk og samtidig stilfuld genfortolkning af en tænd / sluk-kontakt.

  3: Luceplan Costanza væglampe D13a, alu/pudder

  Luceplan Costanza væglampe D13a, alu/pudder

  Hvorfor vælge Luceplan Costanza væglampe D13a, alu/pudder?

  Væglampe Costanza med dæmpning og teleskoparm Costanza-væglampens design er baseret på klassiske bord- og gulvlamper: stænger med skygge. Væglampens stang har også en teleskopisk arm, ved hjælp af hvilken lampen kan justeres i højden fra 76 til 110 cm. Den konisk formede skærm er lavet af polycarbonat og blev skærmtrykt. En lille pind stikker ud fra den nederste ende af skærmen, som bruges både til at tænde og slukke og til dæmpning (i fire trin). - inklusive forsyningsledning og stik

  Andre mærker af puddere

  På vores liste her har vi samlet de Luceplan bedste puddere på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige pudder til dine behov:

  Indholdsfortegnelse
  Til Top