Bedste L’Oréal Læbestift: Se top 15 (opdateret maj 2022)

Sminkebord.dk » Alle guides » Læbestift » L'Oréal Læbestift

Du er landet på Sminkebord.dk, det helt rigtige sted at finde L’Oréal læbestift. Vi har udvalgt de 15 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 15 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle L’Oréal læbestift tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Billede af L

10: L’Oréal Paris Color Riche Shine Lipstick

Bedste pris: 119.95 hos Med24

Color Riche Shine Lipstick fra L’Oréal Paris giver læberne en smuk, intens farve med massevis af glansLeder du efter en lækker læbestift? Så skal du prøve denne fra L’Oréal Paris. Den giver nemlig en intens farve, der sætter prikken over i’et i alle makeu… læs mere hos Med24 >>

Dyreste L’Oréal Læbestift på listen er Loreal – Color Riche Læbestift – 377 Perfect Red fra Gucca.dk med en pris på 179.95. Billigste udvalgte Læbestift er L’oréal Læbestift – Rouge Signature – 132 I Radiate som du kan købe for 89.95 hos Gucca.dk. Forskellen på de to priser er 90 kr. – de 15 L’Oréal Læbestift vi har fundet koster i gennemsnit 132.55 kr.
Ovenstående L’Oréal Læbestift data og priser er hentet fra 3 butikker (Gucca.dk, Med24, Coolshop.dk). Alle L’Oréal Læbestift tilbud er opdateret i dag 18-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Læbestift guides:

Fandt du ikke det rigtige Læbestift blandt de 15 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Læbestift:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Sminkebord.dk

Mere med L’Oréal:

Er du vild med L’Oréal, men Læbestift var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra L’Oréal: