Bedste L’Oréal Foundation: Se top 3 (opdateret maj 2022)

Sminkebord.dk » Alle guides » Foundation » L'Oréal Foundation

Du er landet på Sminkebord.dk, det helt rigtige sted at finde L’Oréal foundation. Vi har udvalgt de 3 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 3 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle L’Oréal foundation tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Billede af L

2: L’Oréal Paris True Match Foundation 6N Honey 30 ml.

Tilbud: Kun 99.00 55.00 hos Plusshop.dk. Spar 44 kr. / 44 %

Foundation med lang holdbarhedDenne L’Oréal Paris foundation er flydende og har en lækker cremet ultra blød konsistens.Den lægger sig jævnt og naturligt på huden, hvor den skjuler ujævnheder.Den giver en strålende og mere ensartet hud end nogensinde før…. læs mere hos Plusshop.dk >>

Dyreste L’Oréal Foundation på listen er L’oréal Foundation – Infallible Mattifying 24h Fresh Wear – 110 Rose Vanilla fra Gucca.dk med en pris på 149.95. Billigste udvalgte Foundation er L’Oréal True Match Foundation – 5RC Rose Sand som du kan købe for 55.00 hos Plusshop.dk. Forskellen på de to priser er 94.95 kr. – de 3 L’Oréal Foundation vi har fundet koster i gennemsnit 86.65 kr.
Ovenstående L’Oréal Foundation data og priser er hentet fra 3 butikker (Plusshop.dk, Billigvoks, Gucca.dk). Alle L’Oréal Foundation tilbud er opdateret i dag 18-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Foundation guides:

Fandt du ikke det rigtige Foundation blandt de 3 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Foundation:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Sminkebord.dk

Mere med L’Oréal:

Er du vild med L’Oréal, men Foundation var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra L’Oréal: