Bedste Lavera Foundation: Se top 3 (opdateret maj 2022)

Sminkebord.dk » Alle guides » Foundation » Lavera Foundation

Du er landet på Sminkebord.dk, det helt rigtige sted at finde Lavera foundation. Vi har udvalgt de 3 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 3 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Lavera foundation tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Billede af Compact foundation 2in1 - 01 Ivory 2 in 1 Lavera Trend

1: Compact foundation 2in1 – 01 Ivory 2 in 1 Lavera Trend

Tilbud: Kun 124.95 99.95 hos Helsam. Spar 25 kr. / 20 %

2-i-1 Compact Foundation fra Lavera Trend i to forskellige farver Denne eksklusive pressede foundation fra Lavera giver moderat- til høj dække, og er perfekt til dig, der ønsker god dækning og et jævnt look, uden at huden ser kaget ud.Den naturlige founda… læs mere hos Helsam >>

Billede af Lavera Foundation Ivory Rose 00 Hyaluron Liquid Soft (30 ml)

3: Lavera Foundation Ivory Rose 00 Hyaluron Liquid Soft (30 ml)

Bedste pris: 139.95 hos Billigvoks

LET OG SILKEAGTIG FOUNDATION MED ØKOLOGISKE INGREDIENSERLavera Foundation Hyaluron Liquid Soft i farven, Ivory Rose 00, er en silkeagtig og let foundation, som effektivt smelter ind i huden og skaber et perfekt finish uden at ligne en maske på hude… læs mere hos Billigvoks >>

Dyreste Lavera Foundation på listen er Lavera Foundation Ivory Rose 00 Hyaluron Liquid Soft (30 ml) fra Billigvoks med en pris på 139.95. Billigste udvalgte Foundation er Compact foundation 2in1 – 01 Ivory 2 in 1 Lavera Trend som du kan købe for 99.95 hos Helsam. Forskellen på de to priser er 40 kr. – de 3 Lavera Foundation vi har fundet koster i gennemsnit 113.28 kr.
Ovenstående Lavera Foundation data og priser er hentet fra 4 butikker (Helsam, Helsebixen.dk, Med24, Billigvoks). Alle Lavera Foundation tilbud er opdateret i dag 18-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Foundation guides:

Fandt du ikke det rigtige Foundation blandt de 3 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Foundation:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Sminkebord.dk

Mere med Lavera:

Er du vild med Lavera, men Foundation var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Lavera: