Bedste CND Læbestift: Se top 1 (opdateret maj 2022)

Sminkebord.dk » Alle guides » Læbestift » CND Læbestift

Du er landet på Sminkebord.dk, det helt rigtige sted at finde CND læbestift. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle CND læbestift tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Billede af 390 Signature Lipstick Vinylux, Party Ready, CND Vinylux

1: 390 Signature Lipstick Vinylux, Party Ready, CND Vinylux

Bedste pris: 110.00 hos Villaume

CND Vinylux Nail Polish 15 ml -Signature Lipstick #390 er en dækkende neglelak, i en super flot dyb bordeaux farve. Denne lækre neglelak er specielt lavet til dig, som ønsker en chic og moderne neglelak der holder. Med neglelakkerne fra CND VINYLUX behøve… læs mere hos Villaume >>

Dyreste CND Læbestift på listen er 390 Signature Lipstick Vinylux, Party Ready, CND Vinylux fra Villaume med en pris på 110.00. Billigste udvalgte Læbestift er 390 Signature Lipstick Vinylux, Party Ready, CND Vinylux som du kan købe for 110.00 hos Villaume. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 CND Læbestift vi har fundet koster i gennemsnit 110 kr.
Ovenstående CND Læbestift data og priser er hentet fra 3 butikker (Villaume, Nicehands.dk, NiceHair.dk). Alle CND Læbestift tilbud er opdateret i dag 18-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Læbestift guides:

Fandt du ikke det rigtige Læbestift blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Læbestift:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Sminkebord.dk

Mere med CND:

Er du vild med CND, men Læbestift var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra CND: