Bedste Christian Dior Læbestift: Se top 9 (opdateret maj 2022)

Sminkebord.dk » Alle guides » Læbestift » Christian Dior Læbestift

Du er landet på Sminkebord.dk, det helt rigtige sted at finde Christian Dior læbestift. Vi har udvalgt de 9 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 9 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Christian Dior læbestift tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Dyreste Christian Dior Læbestift på listen er Christian Dior Dior Rouge Dior Couture Colour Lipstick 3 gr | #772 Classic Matte fra ShopOne med en pris på 309.00. Billigste udvalgte Læbestift er Christian Dior Dior Rouge Dior Ultra Care Liquid Lipstick 3 gr som du kan købe for 179.00 hos ShopOne. Forskellen på de to priser er 130 kr. – de 9 Christian Dior Læbestift vi har fundet koster i gennemsnit 209 kr.
Ovenstående Christian Dior Læbestift data og priser er hentet fra 1 butikker (ShopOne). Alle Christian Dior Læbestift tilbud er opdateret i dag 18-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Læbestift guides:

Fandt du ikke det rigtige Læbestift blandt de 9 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Læbestift:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Sminkebord.dk

Mere med Christian Dior:

Er du vild med Christian Dior, men Læbestift var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Christian Dior: