Bedste Chanel Læbestift: Se top 9 (opdateret maj 2022)

Sminkebord.dk » Alle guides » Læbestift » Chanel Læbestift

Du er landet på Sminkebord.dk, det helt rigtige sted at finde Chanel læbestift. Vi har udvalgt de 9 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 9 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Chanel læbestift tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Dyreste Chanel Læbestift på listen er Chanel Læbestift – Rouge Allure 3,5g – 182 Vibrante fra Gucca.dk med en pris på 399.95. Billigste udvalgte Læbestift er Chanel Rouge Allure Velvet Læbestift – 72 Infrarose som du kan købe for 235.00 hos Plusshop.dk. Forskellen på de to priser er 164.95 kr. – de 9 Chanel Læbestift vi har fundet koster i gennemsnit 297.66 kr.
Ovenstående Chanel Læbestift data og priser er hentet fra 3 butikker (Plusshop.dk, ShopOne, Gucca.dk). Alle Chanel Læbestift tilbud er opdateret i dag 18-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Læbestift guides:

Fandt du ikke det rigtige Læbestift blandt de 9 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Læbestift:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Sminkebord.dk

Mere med Chanel:

Er du vild med Chanel, men Læbestift var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Chanel: