Bedste Chanel Foundation: Se top 3 (opdateret maj 2022)

Sminkebord.dk » Alle guides » Foundation » Chanel Foundation

Du er landet på Sminkebord.dk, det helt rigtige sted at finde Chanel foundation. Vi har udvalgt de 3 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 3 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Chanel foundation tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Dyreste Chanel Foundation på listen er Chanel – Flydende Foundation – Le Teint Ultra – Lys Mat – 132 Chocolat 30 Ml fra Gucca.dk med en pris på 439.95. Billigste udvalgte Foundation er Chanel Vitalumiere Radiant Moisture-Rich Fluid Foundation 30 ml som du kan købe for 429.00 hos ShopOne. Forskellen på de to priser er 10.95 kr. – de 3 Chanel Foundation vi har fundet koster i gennemsnit 432.97 kr.
Ovenstående Chanel Foundation data og priser er hentet fra 2 butikker (ShopOne, Gucca.dk). Alle Chanel Foundation tilbud er opdateret i dag 18-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Foundation guides:

Fandt du ikke det rigtige Foundation blandt de 3 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Foundation:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Sminkebord.dk

Mere med Chanel:

Er du vild med Chanel, men Foundation var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Chanel: