Sminkebord.dk: Find blandt 9816 Produkter | 26 Kategorier | 180 Brands | 185 Forhandlere

Bedste Beurer Kosmetikspejl: Se top 2

(Opdateret juni 2023)

Du er landet på Sminkebord.dk, det helt rigtige sted at finde Beurer kosmetikspejle. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb!

Indholdsfortegnelse

  Top 2 Beurer kosmetikspejle

  De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

  ✅ Aktuelle tilbud på Beurer kosmetikspejle | ✅ Kosmetikspejl-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

  Detaljeret gennemgang af de 2 bedste Beurer kosmetikspejle

  Her kan du se hele vores liste over de bedste Beurer kosmetikspejle som du kan finde lige nu.

  1: Beurer Makeupspejl Med LED Lys BS 69 (1 stk)

  Hvorfor vælge Beurer Makeupspejl Med LED Lys BS 69 (1 stk)?

  Beurer BS 69 Kosmetikspejl med lys på høj fod.Et smukt højt kosmetikspejl, som passer naturligt ind på dit kosmetikbord.Et kvalitetsspejl med indbygget LED lys gør det muligt at kæle for detaljerne.Et vippespejl med to belyste sider: Et almindeligt, samt

  2: Beurer oplyst kosmetikspejl 16 cm BS 89

  Beurer oplyst kosmetikspejl 16 cm BS 89

  Hvorfor vælge Beurer oplyst kosmetikspejl 16 cm BS 89?

  Dette vægmonterede Beurer oplyste kosmetikspejl BS 89 er perfekt til den daglige ansigtspleje eller til at lægge makeup. Spejlet kan nemt sættes fast på væggen, og det er indrammet af 36 klare LED-pærer. Det har to sider, en normal side og en anden side med 5 gange forstørrelse. Spejlet har en 3-trins lysdæmper til optimal belysning, og slukker automatisk når det står ubrugt i 10 minutter. Spejlet anvender 3 AA 1,5 V batterier, som medfølger i pakken. Farve: Krom Materiale: Plastik Mål: 36,4 x 20 x 23,75 cm (L x B x H) Diameter på spejl: 16 cm Kan nemt monteres på væggen Klart LED-lys med 36 LED-pærer og 400 Lux 5 x forstørrelse Kromfinish 3-trins lysdæmper Automatisk slukning efter 10 minutter Anvender 3 x AA 1,5 V batteri (medfølger i pakken)

  Andre mærker af kosmetikspejle

  På vores liste her har vi samlet de Beurer bedste kosmetikspejle på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde det helt rigtige kosmetikspejl til dine behov:

  Indholdsfortegnelse
  Til Top